Våra advokater

Vi är experter inom konfliktlösning och fastighetsjuridik och värnar om våra tidigare erfarenheter från advokatbyrå, domstol och livet i stort. Våra klienter är såväl företag som privatpersoner.

Kontakta oss

Jöns Gerhardsson, Advokat

Jöns Gerhardsson

Advokat

Jag har arbetat med juridik sedan 2006, först i domstol och sedan drygt tio år på advokatbyrå. Under den här tiden har jag framför allt jobbat med tvister och processer av alla tänkbara slag. Jag har också lång erfarenhet av att vara försvarare i brottmål, även ekobrottmål. Parallellt med advokatverksamheten har jag undervisat i juridik vid Uppsala universitet.

Mina klienter är ofta stora och små företag, banker och försäkringsbolag, men även privatpersoner. Det viktigaste i mitt arbete är att ha en rak och tydlig kommunikation med klienten och ett ömsesidigt förtroende. Då blir också resultatet som bäst.

Ida Larsson, biträdande Jurist

Ida Larsson

Biträdande Jurist (Föräldraledig)

Jag tog min juristexamen vid Uppsala universitet 2019 och har en bred bakgrund från både myndigheter och den privata sektorn. Närmast kommer jag från Försvarsmakten där jag haft tjänst vid Insatsstabens genomförandeavdelning.

– Gerhardsson Tynkkynen Advokater AB, 2020–

– Försvarsmakten, Insatsstaben, 2019-2020

– Advokatfirman Wigert & Placht AB, 2018

– Folke Bernadotteakademin 2018, praktik

– Sveriges ambassad i Prag 2017, praktik

– Skatteverket Eskilstuna 2016

Proaktiv byrå

Kontakta en jurist innan du behöver. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och trygga relationer, så att du redan vet vem du ska prata med om det uppstår en juridisk fråga. Vi vill gärna lära känna dig och ditt företag och hjälper gärna till med rådgivning i ett tidigt skede så att din verksamhet kan flyta på.