Advokat i Örebro

Advokat i Örebro

Gerhardsson Tynkkynen är advokatbyrån som erbjuder både företag och privatpersoner juridisk hjälp. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom företagsjuridik, konfliktlösning och mycket mer. Kontakta oss för att få juridisk rådgivning i Örebro.

Örebro är Sveriges sjunde största kommun och drygt 700 år gammal. Kommunen ligger centralt i Sverige med närhet både till Stockholm och till Göteborg. Det finns en god anledning till varför Örebro ofta kallas för Skandinaviens mest attraktiva medelstora stad!

Örebro har ett rikt näringsliv med företag i olika storleksklasser och inriktningar. Reklam, IT och handel är bara några exempel på områden där det just nu sker en stark expansion. Kommunerna i Örebro län arbetar dessutom aktivt för att ge fler företag möjligheten att starta, etablera sig och växa i regionen.

Hjälp med företagsjuridik

Det är spännande att driva företag – men vi vet att juridiken ibland kan kännas krånglig. Det kan handla om att förhandla en affär, lösa en tvist eller skriva avtal. Hos oss på Gerhardsson Tynkkynen får ditt företag juridisk hjälp med att identifiera just er utmaning och att hitta en passande lösning. När ett företag anlitar oss genomför vi tillsammans en analys, identifierar styrkor och svagheter och hittar sen en effektiv strategi – innan det blir nödvändigt att påbörja en process i domstol.

Juridisk rådgivning

Hos oss kan du få juridisk rådgivning oavsett om du tillhör ett företag eller är privatperson. Vi är experter inom en rad områden såsom tvister och konfliktlösning, fastighetsjuridik och entreprenadrätt och har under åren samlat på oss värdefull kunskap och spetskompetenser – så att du ska känna dig trygg hos oss och få den hjälp just du behöver.

Vi finns tillgängliga för juridisk hjälp i hela landet och bland våra klienter hittar du bland annat försäkringsbolag, banker och bostadsrättsföreningar. Vårt mål är att du ska kunna slappna av när vi tar över. 

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer eller anlita en erfaren advokat i Örebro

Ta kontakt med oss om du behöver juridisk hjälp i Örebro

Din förfrågan kommer att läsas av våra advokater och du kommer sedan att bli kontaktad, oftast redan under samma dag. Du kan även nå advokatfirman via telefon eller e-post för att diskutera hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag. Välkommen till oss!