Advokat i Västerås

Advokat i Västerås

Vi vänder oss till alla som känner att de är i behov av juridisk rådgivning Västerås i Mälardalen.

Västerås är en av Sveriges absolut äldsta städer. Staden grundades redan år 990. Från början hette staden Aros, vilket på fornnordiska betydde åmynning. Senare blev namnet Westra Aros det vill säga den västra åmynningen, när vi idag hör namnet Västerås så kan vi verkligen höra det historiska ursprunget i namnet.

Västerås har varit en handelsplats sedan staden grundades och i modern tid har Västerås fortsatt vara ett företagscentrum där bland annat ICA grundades och H&M öppnade sin första butik på Stora gatan. Två av Europas största företag inom elektrifiering och kraftöverföring Asea och Svenska Metallverken startades i Västerås i början på 1900-talet.

Hjälp med företagsjuridik

Att driva företag i Västerås kan vara krångligt och ibland hamnar man i konflikt. Mycket av vårt arbete handlar om att hjälpa våra klienter hantera och förhindra konflikter och problem. Det kan handla om allt från tvister angående ett avtal till att upprätta nya kommersiella avtal. Du kan vända dig till oss oavsett om tvisten redan uppstått, eller om du önskar upprätta avtal i preventivt syfte.

Gerhardsson Tynkkynen är advokatbyrån som vill sänka tröskeln till juridiken och vägleda företag i beslut eller rättsprocesser. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet av att stödja och företräda klienter som behöver juridisk hjälp. Vi anser att en bra advokat är en advokat som kan göra juridiken begriplig samt vara engagerad i just din situation. Vi vill hjälpa människor och har förståelse för hur problem ska hanteras på bästa sätt för dig. Kontakta oss för att få hjälp av en kunnig advokat i Västerås.

Ta kontakt med oss om du behöver juridiskhjälp i Västerås

Din förfrågan kommer att läsas av våra advokater och du kommer sedan att bli kontaktad, oftast redan under samma dag. Du kan även nå advokatfirman via telefon eller e-post för att diskutera hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag. Välkommen till oss!