Advokat i Västerås

Advokat i Västerås

Behöver du juridisk hjälp? Vi erbjuder juridisk hjälp till både företag och privatpersoner i Västerås och övriga Mälardalen. 

Lång juridisk erfarenhet

Våra advokater har lång erfarenhet och kompetens inom de flesta former av tvistelösning i domstol och särskilt fastighetsjuridik och entreprenadjuridik. Inom våra områden ingår också hyresjuridik, allmän affärsjuridik och bolagsrättsliga frågor. 

Kontakta oss om ju behöver juridisk hjälp i Västerås

Vi har vårt huvudkontor i Uppsala, men vi tar emot klienter från Västerås och andra orter. Vi kan antingen besöka dig i Västerås eller erbjuda ett distansmöte via telefon eller video. Du väljer det alternativ som fungerar bäst för dig och vi garanterar dig ett personligt och engagerat bemötande.

Gerhardsson och Tynkkynens advokater i Västerås

Vi strävar efter att arbeta proaktivt och förebygga juridiska problem både för företag och privatpersoner. Läs mer om oss här

Bra att tänka på inför mötet med oss

Här har vi samlat våra bästa tips på hur man förbereder sig inför ett första möte med jurist.

Kontaktformulär

Din förfrågan kommer att läsas av våra advokater och du kommer sedan att bli kontaktad, oftast redan under samma dag. Du kan även nå advokatfirman via telefon eller e-post för att diskutera hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag. Välkommen till oss!